Начало

Ние работим вече над 15 години. Нашия екип е съставен от високо квалифицирани ИТ специалисти, с голям опит в уеб дизайна и програмирането. Предлагаме цялостни уеб решения. Изработваме както статични, така и динамични уеб сайтове.

Начин на действие:
За разлика от почти всички останали Изобретател Груп ЕООД все още продължава да предлага главно уникални изработки дизайн/програмна част. Ние не пестим време и усилия с цел винаги предоставяне на възможно най-качествен продукт. Мотото ни е "Уникалното винаги е по-добро"! Разработки по готови опен сорс системи правим само и единствено ако клиента изрично го желае.

80% от работата ни продължава да е само онлайн. С това пестим много време и излишни разходи на нашите клиенти. Всеки един наш клиент има постоянно поглед върху изработващия му се сайт и гарантирано получава точно това което желае.

Освен от България "Изобретател Груп ЕООД" има клиенти от USA, Англия, Франция, Малта, Гърция и др.

Малки проекти:
За малкия и среден бизнес, за хора и фирми които за сега не желаят или не могат все още да вложат по-големи суми за интернет присъствие, но осъзнават, че в днешно време това допринася за по-добрия успех на всяко начинание, ние ще направим професионален малък сайт, който да ви представи в интернет, да показва с какво се занимавате и да ви рекламира пред вашите клиенти. Така ще получите всичко от което се нуждаете бързо, качествено и на
достъпна цена.
Големи проекти:
Ние също така се занимаваме и с мащабни интернет проекти. Изработваме големи корпоративни сайтове, е-магазини, портали и др. Свържете се с нас и ще ви предложим възможно най-доброто решение от което се нуждаете!
 

 


© 2002 - 2018 Izobretatel Group ®